Zoeken naar te reageren

Uw zoekactie voor te reageren leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 45 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Moederdag. En welke vrouw herkent dit
Het is Moederdag. Je hebt een leuke gezellige dag. Maar ergens merk je dat je iets mist. Je hebt een druk leven. Bent een drukke huis vrouw. Drukke baan. Je man is altyd heel druk. Er is bijna of nooit sex. En als er sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt af en toe paar uur geile sex. Tot je helemaal moe en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Je leeftijd speelt geen rol. Afstand ook niet. Wie is real en wie durft reageren. Niemand komt dit te weten. Bij klik spreken we vaker af en erna ga je na huis alsof er niks gebeurt is. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominant biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm. Leeftijd (18+), ras en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Stopwoord is heilig. Vragen ? Interesse ? Stuur een berichtje; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaring met (soft)bdsm. Leeftijd (18+), ras of uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie, zin voor het avontuur en je wil om te dienen wel. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Stuur me een gepast mailtje; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  
koppel 55 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Lovers zoeken dominante dame.
Wij zijn een kinky en ruimdenkend stel, zij 45 en hij 55. Hij is een masochistische pleaser, maar zij heeft het er moeilijk mee hem te pijnigen. Daarom zijn we op zoek naar een dominante dame die aandacht heeft voor zijn tepels, cbt en ballbusting. Aangezien dit een ernstige oproep is kan dit zowel als koppel, (zij is dan discreet aanwezig) of met de man alleen. Een koppel mag ook reageren voor gedwongen biseksualiteit tussen de mannen. Wij kunnen ons verplaatsen in West en Oost Vlaanderen.  
max 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
meester zoekt slaafjes
ik zoek voor vandaag een slet man tot 30 jaar/ slavin tot 60 jaar gelieve enkel te reageren bij echte interesse.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek oudere dominante man zijn sletje te zijn
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Mstr 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester zoekt onderdanige boy
Ervaren Meester zoekt een onderdanige boy voor een uitgebreide lichaamskeuring en training. Bondage, edging en veel meer. Onervaren mag. Getint en blacks zeker welkom. Veel toys, latex aanwezig. Safe en discreet. Stel je beleefd voor met je volledige stats. Onnodig te reageren indien ouder dan 28j.  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Welke jongeman (18+) is vrij op donderdagvoormiddag 16 mei en wil in een bdsmsessie mijn slaafse lijf volgens afgesproken scenario aanpakken? Een andere man filmt (met mijn videocamera; u komt NIET herkenbaar in beeld!!, enkel focus op MIJN lijf)? Verder geen verplichtingen, maar veel mag en kan! Wat krijgt u allemaal te doen? Ik word schaars gekleed (ondergoed) met gespreide armen (polsboeien) en benen (metalen spreidstang) vastgemaakt aan zolderbalk. Daarna wordt mijn ondergoed stukgescheurd. Eenmaal naakt krijg ik spanking, zweepslagen, cbt (afgesnoerde geslachtsdelen enz) en anale penetratie (met véél anale toys). Tenslotte word ik anaal geneukt met stockdildo, bespoten met vers sperma en uiteindelijk ook zelf "klaargemaakt". Enkel mijn slaafse lijf komt in beeld met gedetailleerd beeld van de "behandeling". Niet reageren met één zin aub?? geef info! Uitgebreid scenario stuur ik naar echte kandidaten die vrij zijn.  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaring met (soft)bdsm. Leeftijd (wel 18+), ras of uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie, zin voor het avontuur en wil om te dienen wel. Vooral aandacht voor mindplay, bondage, lust. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen ? Interesse ? Stuur me een mailtje; altijd snel antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  
  1   2   3   4   5   6   7